top of page

Het 'Drumstel'

Hordes figuranten, een krappe locatie met veel verplaatsingen, goedkoop vliegen: Ik moest een alternatief voor een geluidskar verzinnen om te zorgen dat ik snel mijn spullen weg kon zetten om acteurs te zenderen, zonder dat het in de weg ligt. Als je alleen werkt, is dit vaak een uitdaging.

Dit statief (beter bekend onder de vakterm 'drumstel') geeft me de mogelijkheid om dichtbij de actie te blijven voor statische takes, snel klaar te staan voor takes met beweging en het geheel neemt minder ruimte in dan een persoon en kan makkelijk worden verplaatst. Het kan zelfs mee in het vliegtuig!

Ontwikkeling

Op deze pagina deel ik een kijkje in de keuken.

 

Via dit blog wil ik makers inspireren door mogelijkheden op gebied van geluid te tonen én mezelf uitdagen deze volop te blijven verkennen. 

Recente Posts
Archief
Zoek op Keyword
No tags yet.
bottom of page